Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amikor Orbán Viktor tolja túl a népszavazási biciklit.
  2016-02-25 19:00:01, csütörtök
 
 
Amikor Orbán Viktor tolja túl a népszavazási biciklit.
2016.02.24. 18:37

Amit népszavazási kérdés formájában egyik nap még nem lehetett megtenni a vasárnapi boltzár esetében, azt másnap minden gond nélkül sikerült végrehajtani egy a kormánynak, ja Orbán Viktor számára fontosnak kérdés feltevésére az ország lakosainak szavazás formájában. Hihetetlen egy ország az ahol egy nap még egyszerre több tucatnyian akarnak egyforma népszavazási kérdést beadni csak azért, egy másikat ezzel megakadályozzanak, másnap meg egy valaki pont akkor von vissza egy népszavazási kérdést mikor Orbán Viktornak szüksége van rá. Ilyen véletlenek csak egy olyan országban fordulhatnak elő ahol a stadionok közül egy pont a miniszterelnök háza mellé épül.

Most akkor eljött az idő a népszavazásról való beszélgetésnek. Orbán Viktor nagyon fog neki örülni ha ezzel foglalkozik majd az ország, így neki is lesz számos lehetősége az erről való hazudozásra. Addig sem kell másról tudomást vennie így könnyebb lesz az élete. Ez lesz egy újabb szabadságharc első fejezete. Ezzel sikeresen el lehet majd terelni az olyan hozzá nem értők figyelmét a napi bajokról, akiknek nem fontos az ország jelen problémája. Fontos kérdés a menekültek betelepítése az unióból az ország területére, de van ettől sok a mindennapokat érintő kérdés ami jobban teljesítő tündérországban az emberek többségét mélyebben érinti.

Pár ezer menekült befogadásának az elutasítása, vagy sok százezer tanuló megfelelő oktatása. Nehéz választás volt lehet ez Orbán Viktor számára. De inkább foglalkozik a menekültek elüldözésével mint a kórházakban uralkodó állapotokkal. Vagy beszélhetne a közmunka kilátástalanságáról,a munkavállalók megélhetési nehézségeiről a bérből és fizetésből, az egyre nagyon szegénységről, az egyre nagyobb méretű kivándorlásról, a növekvő államadósságról, az állami földek eladásáról a haveroknak, a letelepedési kötvények körüli visszaélésekről. De ezekről nem fog mert egy részéből nagy haszna van saját magának és a családjának, meg a hozzá közelálló talpnyalóknak. A másik részről meg megint nem beszél mert az ott keletkezett problémákat pont az ő hozzá nem értő kormányzása és fafejű akarnoksága okozta.

Marad tehát a jól bevált recept szerinti népámítás, a figyelem elterelése a mindennapokról. Hogy ez mennyire átgondolt? Szinte semennyire. Egy ötlet ami ügyesen be lett dobva, most inkább erről beszéljen az ország mint készüljön a sztrájkra az országban tapasztalható állapotok miatt.

Máris arról szól a vita ebben a kérdésben lehet-e egyáltalán népszavazást kiírni? És akkor ott a másik kérdés amiről közben nem szabad elfelejtkezni. Mi van a közoktatással? Persze erről is lehetne népszavazást kiírni, de ez Orbán Viktor számára nem fontos. A menekültek elleni hangulatkeltésre már készen van a csapat, jól begyakorolt plakátragasztók állnak készen az állami pénzen feltalált gyűlöletkeltés zsebre rakható hasznáért. Az oktatás gondjainak megoldáshoz nem áll rendelkezésre semmilyen hozzáértés sem személyi, sem akarati oldalról a kormánypárt részéről.

Sok mindenről lehetne népszavazást kiírni. Például a vasárnapi boltzárról. De az bukta lenne Orbán Viktor számára, és nem is kicsi ahol az eredmény esetleg megcáfolná a kormány minden ezzel kapcsolatos hazudozását. Lehetne népszavazás Paksról is. De az megint nem jó, abból Orbán Viktor lehet megint nem jönne jól ki pedig az is nemzetközi szerződés, de ott sokat lehet keresni a bolton a kormányoldalnak. Akkor arról is kuss van a népnek.

Marad tehát a most bedobott ötlet bármennyire is vérlázítóak a körülményei. Lehet nem lesz belőle semmi elmarad a népszavazás, néhány hét és lekerül a napirendről, és eltűnik a többi gaztettel együtt. De addig is időt nyer a gépezet. Így Habony Árpád elmehet Ibizára egy adag ötletért a fehér poros tengerpartra, és kitalálhat valamit a kormánypárt meginduló népszerűségvesztés ellen. Az sem baj ha őt sem látják pár hétig, az esküvője, és a kölcsönzött képei miatt most már nagyon fel kellene kötni őt is az első fára.

Legyen népszavazás? Ne legyen? Miről legyen? Ezek a jövő kérdései. A ma problémái azonban ettől egy kicsit fontosabbnak tűnnek. Mennyi a gáz ára világpiacon? Mennyi is akkor itthon? Mennyi TAO pénz megy el a stadionok fenntartására? Ismétlés. Fenntartása az üres stadionoknak a közpénzből. A KLIK mit is csinál? És mennyiért? Milyen hatékonyan? Mennyi a kórházak adóssága? Mennyi a nővérek fizetése? Meg lehet élni havi negyvenhétezerből?

Ezek csak olyan hirtelen eszébe ötlő gondok az ország mindennapjaiból az eszét használó kisembernek. Ha Orbán Viktor népszavazást akar akkor van ahhoz száz, de lehet még több jó kérdés az ország mindennapjai szempontjából. Orbán Viktort azonban ezek nem érdeklik. Kérdezte már valaki miért nem? Mert ezekhez nem ért.

Ha valaki népszavazni akar Orbán Viktor felhívására menjen el nyugodtan, remélhetőleg egymaga fog abban a sorba állni. Ha valaki nem akar népszavazni, akkor az ne hagyja elterelni a figyelmét a lényegesebb kérdésekről a mindennapjait érintő kérdéseiről.


http://banditapolitika.blog.hu/2016/02/24/amikor_orban_viktor_tolja_tul_a_nepszav azasi_biciklit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hangulatkeltésre, visszaélésekről, államadósságról, mindennapjaiból, tündérországban, plakátragasztók, kormányoldalnak, banditapolitika, miniszterelnök, kivándorlásról, gyűlöletkeltés, mindennapokról, népszavazásról, beszélgetésnek, mindennapokat, közoktatással, elfelejtkezni, rendelkezésre, nehézségeiről, munkavállalók, fenntartására, szempontjából, szabadságharc, befogadásának, elüldözésével, szegénységről, mindennapjait, tapasztalható, talpnyalóknak, népszavazást, népszavazási, fontosabbnak, nepszavazasi, betelepítése, állapotokkal, mindennapjai, népszavazási biciklit, vasárnapi boltzár, ország lakosainak, másikat ezzel, valaki pont, népszavazási kérdést, olyan országban, stadionok közül, miniszterelnök háza, népszavazásról való, erről való, újabb szabadságharc, olyan hozzá, napi bajokról, ország jelen, menekültek betelepítése, Amikor Orbán Viktor, Orbán Viktor, Orbán Viktornak, Habony Árpád, Mennyi TAO, Orbán Viktort,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png lepke  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Kövesd a cowboyt!  Albert Einsteinről  Egy bizonyos határt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Sokan azt tartják  Akarat  Facebookon kaptam  Szép estét  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szívem  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png telefon  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Idő  Gonosz démon-álarc  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép napot kívánok  Albert Einstein gondolata  Nem méltó hozzád  Egy maradéktalanul uralt világ  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Bertolt Brecht -től idézet  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon különös  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Kövesd a cowboyt!  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png fotel  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png ház  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  A kételkedés kezelése  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  képre írva  Még csak most kezdődik a nap  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
népszavazási biciklit, vasárnapi boltzár, ország lakosainak, másikat ezzel, valaki pont, népszavazási kérdést, olyan országban, stadionok közül, miniszterelnök háza, népszavazásról való, erről való, újabb szabadságharc, olyan hozzá, napi bajokról, ország jelen, menekültek betelepítése, ország területére, mindennapokat érintő, emberek többségét, menekültek elüldözésével, kórházakban uralkodó, munkavállalók megélhetési, egyre nagyon, egyre nagyobb, növekvő államadósságról, állami földek, letelepedési kötvények, részéből nagy, hozzá közelálló, másik részről, figyelem elterelése, ország mint, országban tapasztalható, vita ebben, kérdésben lehet-e, másik kérdés, menekültek elleni, állami pénzen, oktatás gondjainak, kormánypárt részéről, vasárnapi boltzárról, bukta lenne, eredmény esetleg, kormány minden, most bedobott, többi gaztettel, adag ötletért, fehér poros, kormánypárt meginduló, kölcsönzött képei, első fára, jövő kérdései, kicsit fontosabbnak, stadionok fenntartására, üres stadionoknak, kórházak adóssága, nővérek fizetése, ország mindennapjaiból, eszét használó, ország mindennapjai, sorba állni, lényegesebb kérdésekről, mindennapjait érintő, hangulatkeltésre, visszaélésekről, államadósságról, mindennapjaiból, tündérországban, plakátragasztók, kormányoldalnak, banditapolitika, miniszterelnök, kivándorlásról, gyűlöletkeltés, mindennapokról, népszavazásról, beszélgetésnek, mindennapokat, közoktatással, elfelejtkezni, rendelkezésre, nehézségeiről, munkavállalók, fenntartására, szempontjából, szabadságharc, befogadásának, elüldözésével, szegénységről, mindennapjait, tapasztalható, talpnyalóknak, népszavazást, népszavazási, fontosabbnak, nepszavazasi, betelepítése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.